Back

Informare grup de dezbatere

La sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța s-a desfășurat în data de 30.03.2017 un grup de dezbatere pe tema ”Performanța privind monitorizarea calității aerului la nivelul județului Constanța”. Evenimentul a fost organizat de Camera de Conturi Constanța, având în vedere misiunea de audit de performanță care se desfășoară la sediul APM Constanța în perioada 1 martie - 26 aprilie 2017.

Participanții la grupul de dezbatere au fost reprezentanți ai: Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, Direcției de Sănătate Publica Județeană Constanța, Consiliului Județean Constanța, Primăriei Municipiului Constanța, Asociației ECOM și un cadru didactic de specialitate de la Universitatea Ovidius Constanța.

Rezultatele dezbaterii au condus la obținerea de informații cu privire la identificarea măsurilor luate și eficacitatea acestora, precum și măsurile care ar trebui luate la nivel local pentru combaterea principalelor surse de poluare a aerului.