Back

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA DE EMITERE A AVIZULUI DE MEDIU pentru PLANUL JUDȚEAN DE GESTIONARE A DEȘEURILOR A JUDEȚULUI COVASNA

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA DE EMITERE A AVIZULUI DE MEDIU

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI COVASNA anunta publicul interesat ca în urma analizei calitatii raportului de mediu si parcurgerii etapelor procedurale conform HG 1076/2004 s-a luat decizia de emitere a Avizului de mediu pentru PLANUL JUDȚEAN DE GESTIONARE A DEȘEURILOR A JUDEȚULUI COVASNA, titular CONSILIUL JUDEȚEAN COVASNA.

Decizia poate fi consultată pe site-ul APM Covasna www.apmcv.anpm.ro și pe site-ul Consiliului Județean Covasna www.kmkt.ro.

Documentele prevăzute în alin (1), art. 33 din HG 1076/2004 pot fi consultate la pe pagina de internet a titularului Consiliull Județean Covasna: www.kvmt.ro.

Observaţiile publicului se primesc on-line pe adresa de e-mail a APM Covasna: office@apmcv.anpm.ro, respectiv la sediul APM Covasna, Sf. Gheorghe, str. Grigore Bălan, nr. 10, tel.0267/323701, în zilele de luni-vineri între orele 9,00-13,00, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării prezentei.