Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Covasna anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, fără evaluare adecvată și fără evaluare de impact asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Lucrări de exploatare pietriș și nisip, drum de acces și lucrări conexe în perimetrul Sud, Oraș Baraolt, sat Micloșoara, jud. Covasna” propus a fi amplasat în orașul Baraolt, satul Micloșoara, extravilan, Fn, CF 23368, județul Covasna, titular RACOS STEIN SRL cu sediul în orașul Baraolt, str. Industriei, FN, județul Covasna.

 1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Covasna din municipiul Sfântu Gheorghe, bd. Gen. Grigore Bălan nr. 10, județul Covasna, în zilele de luni-vineri, între orele: 08.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmcv.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 05.06.2020 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

  Data afişării anunţului pe site 27.05.2020