Back

Anunţ public privind dezbaterea publica privind documentația de solicitare a autorizaţiei integrate de mediu pentru “Centru de Management Integrat al Deșeurilor, Stație de sortare, Stație de compostare Boroșneu Mare, judeţul Covasna

Anunţ public privind dezbaterea publică

 

În conformitate cu prevederile ordinului M.A.P.A.M. nr. 181/2003 (*actualizat*) pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizației integrate de mediu

 

Agenția pentru Protecția Mediului Covasna anunță publicul interesat asupra organizării şedinţei de dezbatere publică privind documentația de solicitare a autorizaţiei integrate de mediu pentru Centru de Management Integrat al Deșeurilor, Stație de sortare, Stație de compostare Boroșneu Mare, judeţul Covasna”, activități prevăzute conform Anexei I din Legea 278/2013, pct. 5. Gestionarea deșeurilor, pct. 5.4. Depozitele de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte; 5.3.b) Valorificarea sau o combinație de valorificare și eliminare a deșeurilor nepericuloase cu o capacitate mai mare de 75 de tone pe zi, implicând, cu excepția activităților care intră sub incidența prevederilor anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 188/2002, cu modificările și completările ulterioare, una sau mai multe din următoarele activități: (i) tratarea biologic, (ii) pretratarea deșeurilor pentru incinerare sau coincinerare; Coduri Cod CAEN Rev. 2 - 3821 – Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase, cod CAEN (Rev. 1 – 9002 – Colectarea și tratarea altor reziduuri); Cod NOSE-P: 109.06 – depozite de deșeuri; Cod SNAP: 0904 – depozite de deșeuri (depozitarea deșeurilor solide pe sol); Cod NFR: 6.a – Depozitare deșeuri solide pe sol (EMEP/EEA emission inventory guidebook 2009), desfășurată la punctul de lucru în com. Boroșneu Mare, sat Leț, FN, județul Covasna, titular S.C. ECO BIHOR S.R.L. cu sediul în municipiul Oradea, șoseaua Borșului, nr. 3/N, județul Bihor.

           

Formularul de solicitare a autorizație integrate de mediu și Raportul de amplasament pot fi consultate la sediul APM Covasna din mun. Sfântu Gheorghe, str. Bd. Grigore Bălan, nr. 10, județul Covasna în zilele de luni – vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Dezbaterea publică va avea loc la Casa de cultură din Moacșa, comuna Moacșa,  nr. 353, județul Covasna, în data de 14.07.2017, începând cu ora 14.00.

 

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la seiul APM Covasna din mun. Sfântu Gheorghe, str. Bd. Grigore Bălan, nr. 10, județul Covasna, până la data ședinței publice.

Dada afișării anunțului pe site: 22.06.2017