Back

Anunţ public privind emiterea acordului de mediu revizuit

Anunţ public privind emiterea acordului de mediu revizuit



         Agenţia pentru Protecţia Mediului Covasna anunţã publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul “Construcții hidroedilitare alimentare cu apă a localității Mărcuș, comuna Dobârlău, județul Covasna Canalizare menajeră și stație de epurare a localităților Dobârlău și Mărcuș, comuna Dobârlău, județul Covasna”, propus a fi amplasat în comuna Dobârlău, satele Dobârlău și Mărcuș, titular Comuna Dobârlău cu sediul în judeţul Covasna, comuna Dobârlău, satul Dobârlău, nr. 233, județul Covasna.

    Decizia autoritãţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Covasna din Sfântu Gheorghe, bd. Grigore Bălan nr. 10, în zilele de luni-vineri, între orele: 08.00 -14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmcv.anpm.ro.

    Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Covasna din Sfântu Gheorghe, B-dul General Grigore Bălan nr. 10, județul Covasna în termen de 10 zile de la publicare.

   Data afişării anunţului pe site: 19.01.2018