Back

Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Desfiinţare parțială, extindere și schimbare destinaţie corp C1 din clădire birouri în atelier bere artizanală - Cârcea - Ion Grigorie și Ion Floarea)

Anunț public
13.01.2021

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - nu se supune evaluării impactului asupra mediului - în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Desființare parțială Corp C1-Birouri parter; extindere către Nord și Sud Corp C1; Schimbare de destinație corp C1 din clădire birouri în atelier bere artizanală; construire împrejmuire teren, propus a fi amplasat în comuna Cârcea, satul Cârcea, str. Tudor Vladimirescu, nr. 44 C, judeţul Dolj, titular Ion Grigorie și Ion Floarea.   

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni–joi, între orele 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00, precum şi în documentul de mai jos.

Descarcă Proiectul

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 23.01.2021.