Back

Anunț privind decizia etapei de încadrare (Construire imobil locuințe colective - Craiova-str.E.Teodoroiu - IONESCU JEAN, TEODORESCU NICOLAE, BUCĂ CONSTANȚA și IONESCU LIVIU)

Anunț public privind decizia etapei de încadrare
10.09.2019

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - nu se supune evaluării impactului asupra mediului - în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective S+P+4 cu garaje și depozitare la subsol și împrejmuire parțială teren”, propus a fi amplasat în municipiul Craiova, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 37, judeţul Dolj, titular IONESCU JEAN, TEODORESCU NICOLAE, BUCĂ CONSTANȚA și IONESCU LIVIU.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni–joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00 precum şi în documentul de mai jos.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20.09.2019 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).