Back

Anunț privind solicitarea acordului de mediu (Schimbare de destinație în spațiu cazare - Podari-Balta Verde - TODEA GHEORGHE și ADRIANA)

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu
09.10.2018

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Schimbare de destinație din spațiu show-room și birouri Sp+P+M-corp C1 și din sală protocol P+M-corp C2 în spațiu cazare pe scurtă durată pentru activitățile desfășurate în cadrul Târgului Comercial existent”, propus a fi amplasat în comuna Podari, satul Balta Verde, str. Industriilor, nr. 11, judeţul Dolj, titular Todea Gheorghe și Todea Adriana.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, județul Dolj și la Todea Gheorghe și Todea Adriana din comuna Podari, satul Balta Verde, str. Industriilor, nr. 11, în zilele de luni până joi, între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400, sau în documentul de mai jos. 

Descarcă Memoriul

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, Craiova, str. Petru Rareş nr.1, judeţul Dolj, fax: 0251419035, e-mail: office[@]apmdj.anpm.ro.