Back

Anunţ privind decizia etapei de încadrare (Optimizare fluxuri tehnologice la depozit deşeuri - Craiova - SC ECO TOTAL)

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
15.12.2017

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: proiectul se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul ”Optimizarea fluxurilor tehnologice la depozitul temporar de deşeuri periculoase şi nepericuloase”, propus a fi amplasat în mun. Craiova, str. Calea Severinului, nr.107B, judetul Dolj, titular SC ECO TOTAL SRL.

Proiectul  deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, județul Dolj în zilele de luni până joi, între orele 800-1630 şi vineri între orele 800-1400, precum și în documentul de mai jos.

Descarcă Proiectul

Publicul  interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 8 zile de la data afișării anunțului.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj precum și la adresa de e-mail: office@apmdj.anpm.ro în termen de 13 zile de la data afișării anunțului.