Back

Anunț privind decizia etapei de încadrare (Construire hală producție - Craiova - SC EUROETANS INDUSTRI)

Anunț public
07.11.2019

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - nu se supune evaluării impactului asupra mediului - în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire hală P+1p cu destinația producție, depozitare și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în municipiul Craiova, str. Calea București, nr. 325A, jud. Dolj, titular SC High Tech Industry Park Craiova SA  prin Director General Radulescu Alina pentru SC Euroetans Industri SRL reprezentată de Enache Marius Alin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni–joi, între orele 8.00-16.30  și vineri între orele 8.00-14.00, sau în documentul.de mai jos.

Descarcă Proiectul

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.11.2019 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).