Back

Anunț privind solicitarea avizului de mediu (PUZ Construire depozit regional Penny Market - Filiași - SC REWE PROJEKTENWICKLUNG)

Anunţ iniţial
07.10.2019

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj anunţă elaborarea primei versiuni Elaborare PUZ și obținere avize pentru construire depozit regional PENNY MARKET, cabină poartă, acces auto din DN 66 (DE 70) și acces pietonal, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame pe fațadă și în parcare, totem publicitar, împrejmuire teren, branșamente la utilități, montare post trafo și organizare de șantier, titular PFA PARASCHIV EUGEN prin SC TOPGES PROIECT SRL pentru SC REWE PROJEKTENWICKLUNG ROMÂNIA SRL şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.

Consultarea primei versiuni a planului/programului se poate realiza la sediul APM Dolj, str. Petru Rareş, nr.1, sau în documentul de mai jos.

Descarcă Memoriul

Descarcă Memoriul modificat

Contestaţiile și sugestiile din partea publicului interesat se primesc în scris la sediul APM Dolj, str. Petru Rareş, nr.1, în zilele de luni-joi între 8.00-16.30 și vineri între orele 8.00-14.00.