Back

Anunț privind emiterea Autorizației integrate de mediu (Fabricarea autovehiculelor de transport rutier - Craiova - SC FORD ROMÂNIA)

Anunț public
12.08.2022

 

APM Dolj anunţă publicul interesat cu privire la decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru activitatea încadrată, conform Anexei 1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, cu modificările și completările ulterioare, la pct. 2.6. Instalaţii pentru tratarea suprafeţelor metalice şi din materiale plastice prin folosirea procedeelor electrolitice sau chimice, la care volumul total al cuvelor de tratare depăşeşte 30 m3 şi 6.7. Tratarea suprafețelor materialelor, a obiectelor sau a produselor utilizând solvenți organici, în special pentru apretare, imprimare, acoperire, degresare, impermeabilizare, glazurare, vopsire, curățare sau impregnare, cu o capacitate de consum de solvent organic mai mare de 150 kg pe oră sau mai mare de 200 de tone pe an și desfășurată de către operatorul SC FORD ROMANIA SRL, la punctul de lucru din municipiul Craiova, str. Henry Ford, nr. 29, jud. Dolj

Descarcă Decizia

Proiectul autorizației integrate de mediu și informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului, pot fi consultate în documentul de mai jos.

Descarcă Proiectul AIM

Observaţiile fundamentate ale publicului se primesc zilnic, în scris, la fax: 0251.419.035 și e-mailul APM Dolj: office[@]apmdj.anpm.ro, în termen de 30 zile de la data publicării.