Back

Anunț privind decizia etapei de încadrare (Lucrări de decolmatare a albiei minore a râului Jiu - Țuglui - SC JANCA BALNIS pentru A.B.A. JIU)

Anunț public privind decizia etapei de încadrare
16.08.2022

 

Agenția pentru Protecția Mediului Dolj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare - se supune evaluării impactului asupra mediului şi evaluării adecvate, pentru proiectul ”Lucrări de decolmatare a albiei minore a râului Jiu prin extracția balastului din deponii", propus a fi amplasat în com. Țuglui, sector Râul Jiu- tronson 14, judeţul Dol, titular SC JANCA BALNIS SRL.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareș, nr. 1, în zilele de luni-joi, între orele 800-1600 și vineri între orele 800-1400, precum şi în documentul de mai jos.

Descarcă.proiectul deciziei

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dolj din Craiova, str. Petru Rareș, nr. 1, precum și la adresa de e-mail: office[@]apmdj.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.