Back

Săptămâna Europeană a Mobilităţii - 2017

Acţiuni  -  SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂȚII 2017

 

În spiritul reducerii poluării din centrul orașului nostru, coroborat cu spiritul manifestărilor insuflate de SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A MOBILITĂȚII, Agenţia pentru Protecția Mediului Dolj a inițiat şi în acest an o serie de evenimente, dezbateri, manifestări  sportive, care au culminat cu cele organizate cu ocazia marcării zilei de 22 Septembrie ca ZIUA ÎN ORAȘ FĂRĂ MAȘINĂ, începând cu ora 930 în Parcul Nicolae Romanescu.

Manifestația  a debutat cu un marș în sprijinul combaterii poluării auto din municipiul Craiova, urmat de activități sportive și demonstrații din diverse domenii: lupte, judo, karate, volei, fotbal, concursuri de triciclete, biciclete, trotinete, role.

În jurul orei 1200, pe scena Teatrului de Vară s-a desfăşurat un spectacol artistic. La inițiativa noastră, au răspuns prezent partenerii noștri consacrați: Primăria Municipiului Craiova, Universitatea din Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, școli și grădinițe înscrise în Proiectul Mondial EcoȘcoala Dolj, Cercul Militar Craiova, ONG-uri precum ACCES Oltenia, AIESEC Craiova, EUROPE DIRECT, VIS.

Câștigătorilor concursurilor sportive le-au fost acordate diplome și premii.

Galerie foto: