Back

S.C. SIMCOR VAR S.A - decizie de emitere a Autorizaţiei Integrate de Mediu

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GORJ cu sediul în municipiul Tg.Jiu, strada Unirii nr. 76, telefon 0253/215384 , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a Autorizaţiei Integrate de Mediu , pentru S.C. SIMCOR VAR S.A. , punct de lucru în municipiul Tg.Jiu , Bîrseşti , nr. 137 B , judeţul Gorj . Decizia a fost luată în urma consultării autorităţilor membre CAT , întrunit în data de 22.01.2018 la sediul APM Gorj .

Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultată la sediul APM Gorj , la sediul Primăriei Tg.Jiu , pe pagina de internet a APM Gorj http://apmgj.anpm.ro . Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat la sediul APM Gorj şi pe pagina de internet a APM Gorj http://apmgj.anpm.ro .

Informaţiile cu privire la documentaţia de solicitare a autorizaţie integrată de mediu, se pot obţine la sediul A.P.M. Gorj, strada Unirii nr. 76 de luni până vineri între orele 8,30-14,30 , pe site-ul A.P.M. Gorj http://apmgj.anpm.ro şi la sediul titularului

Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul APM Gorj , din municipiul Tg.Jiu , strada Unirii , nr. 76 , judeţul Gorj, zilnic între orele 8,30-14,30, sau electronic la adresa office@apmgj.anpm.ro  , în termen de 30 zile de la publicare .