Back

Sucursala Electrocentrale Rovinari - Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală totală egală sau mai mare de 50 MW

 

ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ

a solicitării Autorizației integrate de mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Gorj aduce la cunoștință publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea obținerii autorizației integrate de mediu pentru Sucursala Electrocentrale Rovinari, situată în loc. Rovinari, strada Energeticianului, nr.25, jud.Gorj, titular Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari.

  Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 1.1. Arderea combustibililor în instalaţii cu o putere termică nominală totală egală sau mai mare de 50 MW; 

             Ședința de dezbatere publică va avea loc la Liceul tehnologic Roșia-Jiu, comuna Fărcășești, sat Roșia Jiu,   în data de 14.12.2017 începând cu ora 16.30.

          Informații privind potențialul impact asupra mediului a activității de pe acest amplasament pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Gorj din municipiul Târgu-Jiu, str.Unirii, nr. 76, pe site-ul APM Gorj: http://apmgj.anpm.ro și la sediul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, oraș Rovinari, strada Energeticianului, nr.25, județul Gorj.

Observațiile, sugestiile și propunerile  publicului, formulate în scris se primesc zilnic, de luni până joi între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00- 14.00 la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Gorj, str. Unirii, nr. 76 și pe adresa de e-mail office@apmgj.anpm.ro până la data dezbaterii publice din 14.12.2017.