Back

Anunț privind Decizia de emitere a AIM (Fabricare produse ceramice prin ardere - Tg. Jiu - SC MACOFIL SA)

ANUNȚ

 

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GORJ cu sediul în municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii nr. 76, telefon 0253/215384 și SC. MACOFIL S.A. cu sediul în municipiul Târgu –Jiu, strada Bârsești, nr. 217, judeţul Gorj, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a Autorizației integrate de mediu pentru activitatea conform Legii nr. 278/2013 privind emisiile industriale,  Anexa 1 pct. 3.5. Fabricarea produselor de ceramică prin ardere, în special țigle, cărămizi, cărămizi refractare, plăci ceramice – gresie, faianță, obiecte din ceramică, sau porțelan,  cu o capacitate de producție de peste 75 de tone pe zi și/sau cu o capacitate a cuptorului de peste 4 mc și cu o densitate  pe cuptor de peste 300 kg/mc, desfăşurată pe amplasamentul din municipiul Târgu -Jiu, strada Bârsești, nr.217, jud. Gorj.

Decizia a fost luată, în urma solicitării de obţinere a Autorizaţiei Integrate de Mediu şi a parcurgerii etapelor de procedură prevăzute de legislaţia de mediu în vigoare, în cadrul ședinței Colectivului de Analiză Tehnică întrunit la sediul A.P.M. Gorj în data de 09.02.2021.

Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultată la sediul APM Gorj, pe pagina de internet a A.P.M. Gorj

Proiectul autorizației integrate de mediu poate fi consultat la sediul A.P.M. Gorj strada Unirii nr. 76, de luni până vineri între orele 9,00-14,00, sau pe site-ul A.P.M. Gorj http://apmgj.anpm.ro

Informaţiile cu privire la documentaţia de solicitare a autorizaţiei integrate de mediu, se pot obţine la sediul A.P.M. Gorj, strada Unirii nr. 76 de luni până vineri între orele 9,00-14,00, pe site-ul A.P.M. Gorj http://apmgj.anpm.ro şi la sediul titularului.

Observaţiile publicului se primesc în scris zilnic, între orele 8,30-14,30, la sediul A.P.M. Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, județul Gorj,  sau electronic la adresa office[@]apmgj.anpm.ro în termen de 30 de zile de la publicare.