Back

ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE pentru proiectul ” Extindere depozit de zgură și cenușă Gârla, realizat în soluție de șlam dens ”

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare : nu este necesară o evaluare a impactului asupra mediului în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul ” Extindere depozit de zgură și cenușă Gârla, realizat în soluție de șlam dens”  propus a fi amplasat în intravilanul orașului Rovinari, jud. Gorj, titular Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari.   

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul AGENŢIEI PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI GORJ, strada UNIRII NR.76, TÂRGU-JIU în zilele de luni-joi între orele 8-1630 şi vineri între orele 800 - 1400 , precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmgj.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de  28.03.2021 la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, pe adresa de e-mail office@apmgj.anpm.ro ,  la nr. de fax 0253-212892, sau prin poștă la adresa de mai sus.