Back

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare Proiectul „Lucrări de echipare suprafaţă sonda 123 Călugăreasa –Conductă de amestec de la sonda 123 Călugăreasa la manifold producţie sondele 117 şi 118 Călugăreasa ; Conductă de etalonare şi conductă de total de la manifold producţie sondele 117 şi 118 Călugăreasa la Parc 1 Călugăreasa”, propus a fi amplasat în comunele Prigoria şi Albeni, judeţul Gorj, Titular proiect : S.C. OMV PETROM S.A.

Agenţia  pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare : de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru  proiectul „Lucrări de echipare suprafaţă sonda 123 Călugăreasa –Conductă de amestec de la sonda 123 Călugăreasa la manifold producţie sondele 117 şi 118 Călugăreasa ; Conductă de etalonare şi conductă de total de la manifold producţie sondele 117 şi 118 Călugăreasa la Parc 1 Călugăreasa, propus a fi amplasat în comunele Prigoria şi Albeni, judeţul Gorj, Titular proiect : S.C. OMV PETROM S.A.  

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj, din . mun. Tg.Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni pînă vineri, între orele 9 - 14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 17.01.2017