Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu A.P.M. Gorj pentru proiectul „ Înlocuire stație de epurare monobloc model EQFA 12000 capacitate 30 L.E., Q= 6 mc/zi, cu o stație nouă de epurare tip SBR NOVO PUR cu capacitatea de 50 L.E. la Fabrica de plăci de gips carton din localitatea Turceni, județul Gorj ” propus a fi amplasat în oraș Turceni, strada Siniat, nr.1, judeţul Gorj

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” Înlocuire stație de epurare monobloc model EQFA 12000 capacitate 30 L.E., Q= 6 mc/zi, cu o stație nouă de epurare tip SBR NOVO PUR cu capacitatea de 50 L.E. la Fabrica de plăci de gips carton din localitatea Turceni, județul Gorjpropus a fi amplasat în oraș Turceni, strada Siniat, nr.1, judeţul Gorj , titular S.C. ETEX BULDING PERFORMANCE S.A. București.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8,30-14,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.