Back

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu „ Implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la Grupul enegetic nr.5 de la Sucursala Electrocentrale Turceni - Reabilitare și modernizare instalație de ardere și implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la grupul energetic nr.7 de la Sucursala Electrocentrale Turceni – Reabilitare și modernizare instalație de ardere”

Agenția pentru protecția Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul„ Implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la Grupul enegetic nr.5 de la Sucursala Electrocentrale Turceni - Reabilitare și modernizare instalație de ardere și implementare instalație completă pentru reducerea emisiilor de NOx la grupul energetic nr.7 de la Sucursala Electrocentrale Turceni – Reabilitare și modernizare instalație de ardere” propus a fi amplasat în oraș Turceni, strada Uzinei, nr.1,  judeţul Gorj, titular  Societatea Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Turceni.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru protecția Mediului Gorj, municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76 şi la sediul Societatății Compexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Turceni, în zilele de luni-vineri, între orele 8,30-15,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenția pentru protecția Mediului Gorj, municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76.