Back

încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul :” Extindere si modificare partiala anexa gospodareasca si schimbare de destinatie in atelier auto”, propus a se realiza in comuna Lelesti , sat Lelesti , jud. Gorj/ anunt S.C. METALCOLECT PROD S.R.L. - Deschidere balastieră pentru exploatare balast din albia minoră a râului Jiu –Perimetrul Porceni “

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul :" Extindere si modificare partiala anexa gospodareasca si schimbare de destinatie in atelier auto", propus a se realiza in comuna Lelesti , sat Lelesti , jud. Gorj.

  Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj, str. Unirii nr. 76, Tg-Jiu , în zilele de luni-vineri între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet : http://apmgj.anpm.ro.

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, până la data de 24.12.2014.

 

 

 

 Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Deschidere balastieră pentru exploatare balast din albia minoră a râului Jiu –Perimetrul Porceni “, propus a fi amplasat în oraşul Bumbeşti -Jiu, albia minoră a râului Jiu, judeţul Gorj titular S.C. METALCOLECT PROD S.R.L.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, în municipiul Tg.Jiu, strada Unirii, nr.76, şi la sediul S.C. METALCOLECT PROD S.R.L., municipiul Tg. Jiu, Ciocârlău, nr. 7, judeţul Gorj, în zilele de luni -vineri, între orele 10 -14 .

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.