Back

Închiderea depozitului de zgură şi cenuşă şi amenajare acestuia în vederea conformării“, propus a fi amplasat în municipiul Motru, la o distanţă de 1500 m SE faţă de uzină, judeţul Gorj

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Pentru proiectul „Închiderea depozitului de zgură şi cenuşă şi amenajare acestuia în vederea conformării“, propus a fi amplasat în municipiul Motru, la o distanţă de 1500 m SE faţă de uzină, judeţul Gorj.

 Agenţiapentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Închiderea depozitului de zgură şi cenuşă şi amenajare acestuia în vederea conformării“, propus a fi amplasat în municipiul Motru, la o distanţă de 1500 m SE faţă de uzină, judeţul Gorj, titular S.C. U.A.TA.A. S.A. MOTRU.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţieipentru Protecţia MediuluiGorj, municipiul Tg. Jiu, strada Unirii, nr. 76, şi la sediul S.C. U.A.T.A.A. MOTRU S.A. din municipiul Motru , Calea Severinului, nr. 25, judeţul Gorj ,, în zilele de luni -vineri, între orele 10 -14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţieipentru Protecţia MediuluiGorj.