Back

OBȘTEA VALEA SUSENILOR ȘI OBȘTEA MOȘNENILOR SUSENI- MUNTELE STRAJA ȘI GRIVELE

APM GORJ și OBȘTEA VALEA SUSENILOR ȘI OBȘTEA MOȘNENILOR SUSENI- MUNTELE STRAJA ȘI GRIVELE anuntă dezbaterea publica  a planului și a Raportului de mediu pentru AMENAJAMENTUL SILVIC AL FONDULUI FORESTIER PROPRIETATE PRIVATĂ APARȚINÂND OBȘTEI VALEA SUSENILOR ȘI OBȘTEI MOȘNENILOR SUSENI- MUNTELE STRAJA ȘI GRIVELE , din comuna Runcu și Stanesti , extravilan , județul Gorj , ce va avea loc în data de 13.09.2021 ora 15 .

Dezbaterea publică va avea loc pe email .

Documentele pot fi consultate la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul Obștei Valea Susenilor din comuna Runcu , sat Suseni , județul Gorj și pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/web/apm-gorj/documente-procedura-sea-si-ea.

În situația în care nu se va mai prelungi starea de alertă pe întreg teritoriul țării, dezbaterea publică va avea loc la sala de sedințe a Consiliului Local Runcu din comuna Runcu , sat Runcu , județul Gorj .

La dezbaterea publică vor participa autoritățile implicate în implementarea planului, precum și publicul interesat.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii și propuneri privind documentele menționate până la data de 13.09.2021, la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro și, de asemenea, poate participa la ședința de dezbatere publică .