Back

AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER AL O.S. CĂRBUNEȘTI – U.P. I SCOARȚA , U.P. II CARBUNEȘTI ȘI U.P. V CREȚEȘTI din extravilanul comunelor Scoarța , Albeni , Licurici , Bărbătești și orașele Ticleni și Tg.Cărbunești , județul Gorj t20211021

APM GORJ și O.S. CĂRBUNEȘTI anuntă dezbaterea publica  a planului și a Raportului de mediu pentru AMENAJAMENTUL FONDULUI FORESTIER AL O.S. CĂRBUNEȘTI – U.P. I SCOARȚA , U.P. II CARBUNEȘTI ȘI U.P. V CREȚEȘTI din extravilanul comunelor Scoarța , Albeni , Licurici , Bărbătești și orașele Ticleni și Tg.Cărbunești  , județul Gorj , ce va avea loc în data de 14.12.2021 ora 15 .

Dezbaterea publică va avea loc pe email .

Documentele pot fi consultate la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, la sediul O.S. CARBUNEȘTI din oraș Tg. Cărbunețști , strada Trandafirilor , nr. 21 , județul Gorj și pe site-ul APM Gorj http://www.anpm.ro/web/apm-gorj/documente-procedura-sea-si-ea.

În situația în care nu se va mai prelungi starea de alertă pe întreg teritoriul țării, dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei orașului Tg.Cărbunești din oraș Tg.Cărbunești , strada Trandafirilor , nr. 41 , județul Gorj .

La dezbaterea publică vor participa autoritățile implicate în implementarea planului, precum și publicul interesat.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii și propuneri privind documentele menționate până la data de 14.12.2021, la sediul Agenției de Protecție a Mediului Gorj sau prin e-mail la adresa: office@apmgj.anpm.ro și, de asemenea, poate participa la ședința de dezbatere publică ( in situația in care nu se va mai prelungi starea de alertă pe întreg teritoriul țării ) .