Back

CASA VERDE - Lista solicitanților - persoane fizice respinse

   Lista solicitanților - persoane fizice respinse în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, sesiunea 10 octombrie – 24 octombrie 2016, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 08.08.2017, publicată la data de 10 august 2017.

   Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile, transmise prin orice mijloc, se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare.

Contestațiile pot fi transmise prin:

  • curier sau depuse la registratura AFM, în cazul în care solicitantul își susține contestația prin documente în original (cu condiția ca data înregistării documentelor la AFM să se încadreze în termenul prevăzut la art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare);
  • e-mail, exclusiv la adresa adrian.stefanescu@afm.ro, dacă solicitantul nu își bazează contestația pe documente în original.

   Pentru eficientizarea procesului de soluționare a contestațiilor, recomandăm folosirea unui singur mijloc de transmitere din cele enumerate mai sus.

   Precizăm că în Comitetul Director al AFM din 08.08.2017 au fost avizate spre respingere 325 dosare aferente județelor Vrancea, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Călărași, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj și Harghita. Reiterăm că procesul de analiză s-a efectuat după același algoritm, respectiv set de 50 dosare analizate în ordinea alfabetică a județelor şi cronologică pentru înregistrările din acelaşi judeţ.

Detalii pe site-ul AFM  la următorul link: http://www.afm.ro/casa_verde-pf.php