Back

Anunt asupra deciziei APM Ialomita de emitere a Autorizatiei Integrate de Mediu S.C. SC VIVANI SALUBRITATE SA

APM Ialomita cu sediul in Strada Mihai Viteazul, nr. 1, Slobozia, Ialomiţa si si S.C. SC VIVANI SALUBRITATE SA - in insolventa cu sediul in  mun. Slobozia, Tarlaua 327/4, Parcela 11, jud. Ialomita, anunta publicul interesat asupra deciziei APM Ialomita de emitere a Autorizatiei Integrate de Mediu, pentru activitatile conform Anexei 1 a Legii 278/2013, privind emisiile industriale:

- pct.5.3 a) Eliminarea deşeurilor nepericuloase cu o capacitate de peste 50 de tone pe zi, implicând, cu excepţia activităţilor care intră sub incidenţa prevederilor anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 188/2002 pentru aprobarea unor norme privind condiţiile de descărcare în mediul acvatic a apelor uzate, cu modificările şi completările ulterioare, desfăşurarea uneia sau mai multora dintre următoarele activităţi:

                (i) tratarea biologică;

                (ii) pretratarea deşeurilor pentru incinerare sau coincinerare;

- pct 5.4 depozitele de deşeuri, astfel cum sunt definite la lit. b) din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu modificările şi completările ulterioare, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone, cu excepţia depozitelor pentru deşeuri inerte,

ce se desfasoara in Dopozitul zonal conform pentru deseuri nepericuloase Slobozia din mun. Slobozia, Tarlaua 327/4, Parcela 11 si com Perieti, tarlaua 180/6, parcela 21,  jud. Ialomita –titular de activitate SC VIVANI SALUBRITATE SA - in insolventa.

  Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, din loc.Slobozia, str.M.Viteazu, nr.1, jud.Ialomita, in zilele de luni-joi intre orele 08.00-16.30 si vineri intre orele 08,00 -14,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare, la sediul APM Ialomita - Serviciul AAA, in termen de 30 zile calendaristice de la data mediatizarii deciziei

Data afisarii anuntului pe site si la sediul APM Ialomita : 04.04.2017