Back

Anunt asupra luarii deciziei etapei de incadrare: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului titular AGENTIA NATIONALA DE IMBUNATATIRI FUNCIARE – FILIALA TERITORIALA IALOMITA CALMATUI

Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din amenajarea Pietroiu – Stefan cel Mare, jud. Ialomita”, propus a fi amplasat in comunele Suditi, Saveni si Movila, judeţul Ialomiţa. titular AGENTIA NATIONALA DE IMBUNATATIRI FUNCIARE – FILIALA TERITORIALA IALOMITA CALMATUI.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc.Slobozia, str.M.Viteazu,nr.1, in zilele de luni- joi 08.00-16.30 si vineri 08.00-14.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmil.anpm.ro.