Back

Anunt public privind decizia etapei de incadrare ALBU MARIUS VALENTIN titular al planului urbanistic zonal „Construire distilerie pentru prestare de servicii de rafinare distilare si mixare a bauturilor alcoolice obtinute din fructe fermentate „

APM Ialomita si ALBU MARIUS VALENTIN, cu domiciliul in  cu domiciliul in Bucuresti str. Lt. Col. Dumitru Papazoglu, nr 64, et. 5,ap. 18, sect.3 , titular al planului urbanistic zonal Construire distilerie pentru prestare de servicii de rafinare distilare si mixare a bauturilor alcoolice obtinute din fructe fermentatepropus a fi amplasat pe un teren in suprafata de 16513 mp situat in extravilanul comunei  Modoveni, Tarla 22/1, parcela 27, jud. Ialomita, anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare :

  • nu este necesara evaluarea de mediu, urmand ca planul sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al planului propus, pot fi consultate la sediul APM Ialomita, din Slobozia, str. Mihai Viteazul, nr. 1, in zilele de luni-joi, orele 8.00-16.30, vineri orele 8.00-14.00.

Observatiile publicului interesat se primesc zilnic, la sediul APM Ialomita, in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului.