Back

Anunt depunere solicitare de revizuire autorizatie integrata de mediu

APM Iasi  anunta publicul interesat asupra depunerii de catre SC DEMECO SRL Bacau a solicitarii de revizuire a autorizatiei integrate de mediu 2/ 2015, revizuita 2017, pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din sat Vlădiceni, strada Trei Fântâni, comuna Tomești, județul Iași.

Revizuirea este necesara ca urmare a completarii activitatilor desfasurate la punctul de lucru din sat Vlădiceni, strada Trei Fântâni, comuna Tomești, județul Iași, respectiv :

- Depozitarea temporara a deseurilor periculoase care nu intra sub incidenta pct 5.4 inaintea oricareia dintre activitatile prevazute la pct. 5,1, 5,2, 5,4, si 5.6 cu o capacitate totala de peste 50 de tone, cu exceptia depozitarii temporare, pe amplasamentul unde sunt generate, inaintea colectarii;

- Tratarea deseurilor medicale periculoase si nepericuloase in instalatia de tratare termica prin sterilizare deseuri medicale (cu abur) cu sterilizatorul tip Menkyo – 002ª.

 Informații privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită emiterea autorizatiei integrate de mediu, pot fi consultate în timpul programului de lucru, la sediul APM IAȘI.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris, la sediul APM Iași din Calea Chișnăului nr. 43 sau electronic la adresa de e-mail a APM: office@apmis.anpm.ro, pe durata derularii procedurii.