Back

A 14-a ediție a concursului de fotografie FOTOMARATON de la Iași

A 14-a ediție a concursului de fotografie FOTOMARATON de la Iași va avea loc sâmbătă 13 octombrie 2018.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi impreuna cu Institutul Francez din Iaşi, vă invită să participați în această cursă foto dedicată atât pasionaților cât și profesioniștilor fotografiei. Descoperiți trasee noi prin Iași și reinvestiți-le din alte unghiuri pe cele cunoscute! Jucați-vă cu lumina, umbrele, viața urbană, insolitul clipei.

Pe durata a patru ore, participanţii la maratonul foto vor imortaliza momente surprinzătoare ale oraşului, cât mai expresive și potrivite cu temele din concursul foto de anul acesta.

Publicul neparticipant direct în competiție este invitat să susțină fotomaratoniștii pentru a petrece o zi dinamică dedicată pasiunii pentru fotografie în orașul Iași.

Înscrierile pentru participare în concursul foto se desfășoară de duminică 30 septembrie până vineri 12 octombrie la ora 18,00.

În ziua concursului, sâmbătă 13 octombrie  toți participanții vor fi prezenți la Institutul Francez din Iași începând cu ora 8,30 – cu actul de identitate si numărul de concurs primit în mesajul de confirmare – pentru verificarea tehnică, înmânarea documentului de concurs și a temelor.

Startul competiției va fi dat la ora 10,00 iar transferul fotografiilor din concurs către Organizator va începe la ora 14,00. Ziua de concurs se va încheia complet la ora 16,00.

FOTOMARATON’18 este deschis către două categorii de participanţi: fotomaratoniștii cu vârsta peste 14 ani și  copii cu vârsta sub 14 ani.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 6 decembrie  2018, la ora 18,00 odată cu deschiderea expoziției celor mai bune fotografii realizate în concurs.

FOTOMARATON are o continuitate de 14 ani în palmaresul Institutului Francez și rămâne unicul concurs foto care comentează anual, prin imagini grăitoare, evoluția cotidiană a orașului Iași.

Inscrieți-vă  la FOTOMARATON’18 și  implicați-vă în frumoasa aventură fotografică a oraşului celor șapte coline șăgalnice !

Regulament