Back

Anunţ privind dezbaterea publică a propunerii de elaborare a Planului de calitate a aerului în Municipiul Iaşi

Anunţ privind dezbaterea publică a propunerii de elaborare a Planului de calitate a aerului în Municipiul Iaşi

 

MUNICIPIUL IASI cu sediul în Iaşi , B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr.11,  judeţul Iaşi, anunţă publicul  asupra  dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a planului de calitate a aerului în Municipiul Iaşi, care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Iași, B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 11, în Sala Mare, în data de 21.11.2016, începând  cu orele 16,00.

Propunerea de elaborare a planului, poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Iași, Serviciul Unitate Implementare Proiecte Mediu, strada Agata Bârsescu, nr. 12 în zilele de luni până vineri, între orele 8,00 – 16,00 și la  sediul Agenției pentru Protecția Mediului, Calea Chișinăului, nr. 43 (cantina Tehnoton), în zilele de luni până vineri, între orele 8,00 – 13,00, precum și la următoarele adrese web: www.primaria-iasi.ro şi www.anpm.ro/web/apm-iasi/calitatea-aerului-inconjurator.

Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită, la sediul Primăriei Municipiul Iaşi și la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Iaşi, până la data de 18.11.2016.