Back

Până pe 30 aprilie 2015 consultare publică privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru polul de creştere Iaşi

Cetatenii din zona polului de crestere Iaşi sunt invitaţi să semnaleze până pe 30 aprilie 2015 o problema, o propunere de imbunatatire sau o apreciere cu privire la Planului de Mobilitate Urbana Durabila pentru polul de crestere Iasi (PMUD). Propunerile pot fi făcute accesând aplicaţia web ce se gaseste aici: http://80.146.239.171/PMUDiasi.php.

 

Toate sesizarile vor fi centralizate  de catre echipa de proiect urmand a fi luate in considerare in procesul de dezvoltare a proiectelor din cadrul PMUD Iasi. Mentionam ca informatiile furnizate de catre cetateni sunt folosite exclusiv pentru analize statistice si nu sunt transmise tertilor.

 

Pagina de Facebook .

 

Va multumim!

 

Echipa de proiect/ The Project Team

PVT GROUP

SEARCH CORPORATION

TTK

Cetăţenii din zona polului de creştere Iaşi sunt invitaţi să semnaleze până pe 30 aprilie 2015 o propunere de imbunătăţire, o apreciere  sau o problemă cu privire la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru polul de creştere Iaşi (PMUD). Propunerile pot fi făcute accesând aplicaţia web ce se găseşte la http://80.146.239.171/PMUDiasi.php.

Toate sesizările vor fi centralizate  de către echipa de proiect urmând a fi luate în considerare în procesul de dezvoltare a proiectelor din cadrul PMUD Iaşi. Menţionăm că informaţiile furnizate de către cetăţeni sunt folosite exclusiv pentru analize statistice şi nu sunt transmise terţilor.

Pagina de Facebook .

Vă mulţumim!

Echipa de proiect/ The Project Team

PVT GROUP

SEARCH CORPORATION

TTK