Back

De Sărbători, la APM Iași: act caritabil, colinde și recital de poezie

“Te îmbogățești prin ceea ce dăruiești și îți îmbogățești însăși putința de a dărui” – Antoine de Saint-Exupery

 

În Luna Bucuriei, a Colindelor și Sărbătorilor de Iarnă, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Iași a acordat ajutor unei familii din com. Roșcani a cărei casă a luat foc în plină iarnă și va organiza un spectacol de colinde și recital de poezie pentru bătrânii de la căminul de pensionari Sfânta Cuvioasă Parascheva” Iași.

Luni, 9 decembrie 2019, Echipa APM Iași a oferit cadouri și alimente familiei Pleșca din com. Roșcani care trece printr-un moment dificil după ce o parte din locuința lor a ars de curând. Ne bucurăm că gestul nostru ajută pe cele două fetițe și părinții lor într-un moment dificil și că am adus un strop de bucurie acestei familii. Zâmbetele de pe chipurile copiilor ne fac Sărbătorile mult mai frumoase!

Tot cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vineri, 13 decembrie 2019, APM Iași organizează în parteneriat cu Asociația Culturală Semper Arces un spectacol de Colinde și un recital de poezie pentru căminul de pensionari Sfânta Cuvioasă Parascheva” Iași (ora 10.00) și angajații săi (ora 11.30). Momentul artistic îl are ca invitat de onoare pe actorul Dorel VIȘAN, alături de Corul Basileus” al Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sf. Vasile cel Mare” Iași, soprana Marina PORUMB, Corul Parohiei “Sfântul Apostol și Evanghelist Luca” Iași și Grupul Santas Band”. Parteneri media: Revista Culturală Leviathan și Radio România Iași. Sponsor: Ansamblul Palas Iași.