Back

TELEFON PUS LA DISPOZITIE IN VEDEREA DEZBATERII PUBLICE SC ECO SUD SA

APM Ilfov garanteaza dreptul cetăţenilor de a avea acces la informaţii clare, cuprinzătoare cu privire la modul de reglementare a obiectivului ECO SUD SA şi incurajeaza pe toti cei interesati sa-şi expuna opiniile privind documentatia supusa dezbaterii publice, in scopul actualizarii autorizatiei  integrate de mediu nr 25/2018.

 

Pe langa modalitatile de transmitere a observatiilor cu privire la documentatia supusa dezbaterii publice, in scopul actualizarii autorizatiei  integrate de mediu nr 25/2018,  prezentate in anuntul de dezbatere publica, afisat pe site-ul APM Ilfov, secțiunea www.anpm.ro/web/apm-ilfov/documentatii-procedura-autorizare si http://www.anpm.ro/web/apm-ilfov/acasa, APM Ilfov pune la dispozitia publicului interesat numarul de telefon 0767 583 702, ce va fi alocat in data de 02.04.2020 in intervalul orar 9.00-18.00, doar publicului interesat sa faca observatii cu privire la dezbaterea publica a solicitarii ECO SUD.

 

In acest fel, publicul poate să prezinte în scris sau verbal comentariile, dezbaterea publica faciliteaza participarea unui public mult mai larg, respecta prevederile impuse de starea de urgenta in care se afla tara noastra si nu restrictioneaza numarul persoanelor participante la limita capacitatii unei sali de sedinta.

 

 Precizam ca toate observatiile vor fi analizate in cadrul procedurii si se va tine cont de ele in luarea deciziei. Conform legislatiei in vigoare comentariile justificate ale publicului vor fi consemnate într-un proces-verbal al dezbaterii publice, care va fi publicat pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov.