Back

COMUNICAT - Săptămâna Europeană a Mobilităţii (SEM) - 16-22 Septembrie 2022

COMUNICAT

Vă comunicăm faptul că, în perioada 16 – 22 septembrie 2022, se va organiza o nouă ediție a Săptămânii Europene a Mobilităţii (SEM). Fiecare ediție a Săptamanii Europene a Mobilitatii pune accentul pe o anumită temă legată de mobilitatea durabilă. Tema din acest an este „Conexiuni mai bune-Better Connections”, iar sloganul este „Combină și deplasează-te –Mix&Move”.

Practic acest slogan/îndemn este o premieră în campania de mobilitate, prin faptul că va fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp și va funcționa împreună cu brandul EUROPEANMOBILITYWEEK și în următorii ani (2023, 2024).

Înscrierile activităților pe platforma EMW au început!!!

Pe această cale, primăriile, organizațiile non-guvernamentale, unitățile de invățământ, companiile și alte entități private din județul au posibilitatea de a se înscrie cu inițiative/acțiuni/evenimente pe platforma mobilityweek.

Primăriile/autoritățile locale se pot înscrie cu inițiative/acțiuni/evenimente pe platforma mobilityweek accesând link-ul  https://registration.mobilityweek.eu/login.php.

Organizațiile non-guvernamentale, unitățile de invățământ, companii și alte entități private din județul dumneavoastră se inregistrează pe platforma mobilityweek accesând un alt link și anume https://mobility-action.mobilityweek.eu/login.php.

Clipul video de prezentare a campaniei EUROPEANMOBILITYWEEK 2022 este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=9jVp33pFDCA.

Ghid tematic (clic aici).