Back

Anunt dezbatere publica a raportului privind impactul asupra mediului şi a Raportului de securitate, pentru proiectul „Relocare unitate de producţie a varului fluidizat şi a brichetelor” - titular S.C. ALMAMET S.R.L.

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MUREŞ Tg. Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului şi a Raportului de securitate, pentru proiectul „Relocare unitate de producţie a varului fluidizat şi a brichetelor”, propus a fi amplasat în Tîrnăveni, str. Avram Iancu, nr. 154, jud. Mureş; titular S.C. ALMAMET S.R.L..

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Rapoartele poate fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  APM Mureş, Tg. Mureş, str. Podeni, nr. 10, şi la sediul SC ALMAMET SRL, în Tîrnăveni, str. Avram Iancu, nr. 154, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-14,00 şi vineri, între orele 9,00-12,00.

Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro;  

Şedinţa de dezbatere publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc la Tîrnăveni, Casa de cultură Mihai Eminescu, în data de 16.01.2014, începând cu orele 16.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind Raportul la studiul de evaluare a impactului asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Mureş, din Tg. Mureş, str. Podeni, nr. 10, până la data de 16.01.2014.