Back

ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu pentru "Instalaţie de zincare acidă în băi de galvanizare, vopsire în câmp electrostatic şi plastifiere piese metalice", titular de proiect S.C. SAMARCU S.R.L. - Punctul de lucru Luduș - Şedinţa de dezbatere publică / consultarea publicului se va realiza electronic

18.12.2020

A.P.M. Mureş aduce la cunoştinţa publicului interesat şedinţa de dezbatere publică privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu pentru "Instalaţie de zincare acidă în băi de galvanizare, vopsire în câmp electrostatic şi plastifiere piese metalice" pe amplasamentul din loc. Luduş, str. Fabricii, nr. 4, jud. Mureş, titular SC SAMARCU SRL. Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 2.6 “Tratarea de suprafață a metalelor sau a materialelor plastice prin procese electrolitice sau chimice în care volumul cuvelor de tratare este mai mare de 30 mc”.

Şedinţa de dezbatere publică / consultarea publicului se va realiza electronic.

Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului a activităţii pentru care se solicită emiterea autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate pe site-ul A.P.M. Mureş (http://apmms.anpm.ro).

Observaţiile publicului se primesc prin poştă la sediul APM Mureş, mun. Târgu Mureş, str. Podeni, nr. 10, jud. Mureş sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro, până la data de 06.01.2021.