Back

ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ asupra Raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul ”Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Secţiunea II: Miercurea Nirajului-Leghin” titular de proiect COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA (CNAIR) Dezbaterrile publice a raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă vor avea loc la sediul Primăriei com. Măgherani, str. Principală, nr. 245, jud, Mureș în data de 19.12.2022 începând cu ora 15,00, respectiv Primăriei orașului Miercurea Nirajului, Piața Bocskai István, nr. 54, jud. Mureș în data de 19.12.2022 începând cu ora 17,00.

Anunț public privind dezbaterea publică

AUTORITATEA COMPETENTĂ PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI - AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI NEAMŢ anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul Autostrada Târgu Mureş – Târgu Neamţ, Secţiunea II: Miercurea Nirajului-Leghin”, propus a fi amplasat pe teritoriul judeţelor Neamţ, comunele Grinţieş, Ceahlău, Poiana Teiului, Pipirig şi Vânători Neamţ, judeţul Harghita, comunele Praid, Joseni, Lăzarea, Ditrău şi Tulgheş şi judeţul Mureş, oraşul Sovata şi comunele Bereni, Măgherani, Chibed şi Sărăţeni, titular COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE SA (CNAIR).

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Neamţ poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului, Studiul de evaluare adecvată și Studiul de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamţ din loc. Piatra Neamţ, Piaţa 22 Decembrie, nr. 5, tel. 0233215049, în zilele de luni-joi, între orele orele 8-14 și vineri, între orele 8-12 și la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din b-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni-joi între orele 9-16 și vineri, între orele 9-13.

Documentele menționate sunt disponibile și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș http://apmms.anpm.ro, Agenției pentru Protecția Mediului Neamţ http://apmnt.anpm.ro și al titularului www.cnadnr.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a Studiului de evaluare adecvată și a Studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă va avea loc la sediul:

  • - Primăriei com. Măgherani, str. Principală, nr. 245, jud, Mureș în data de 19.12.2022 începând cu ora 15,00;
  • - Primăriei orașului Miercurea Nirajului, Piața Bocskai István, nr. 54, jud. Mureș în data de 19.12.2022 începând cu ora 17,00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele menționate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamţ din loc. Piatra Neamţ, Piaţa 22 Decembrie, nr. 5, pe e-mail la adresa office@apmnt.anpm.ro sau pe fax la nr. 0233219695, până la data de 21.12.2022.