Back

ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ asupra Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul ”Construire fabrică de producție vată minerală și depozitare, anexe tehnice, administrative și sociale, casă poartă, platforme și instalații tehnologice, platforme de depozitare, modernizări și recompartimentări în clădiri existente, amenajare drumuri, platforme, parcaje, spații verzi, drumuri acces, împrejmuire și organizare de șantier”, titular de proiect S.C. GECSAT S.A. mun. Târnăveni - Dezbaterea publică va avea loc la Primăria Târnăveni, Piaţa Primăriei, nr. 7, în data de 06.09.2022, începând cu orele 16

02.08.2022 - Anunț public privind dezbaterea publică

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MUREŞ anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul Construire fabrică de producție vată minerală și depozitare, anexe tehnice, administrative și sociale, casă poartă, platforme și instalații tehnologice, platforme de depozitare, modernizări și recompartimentări în clădiri existente, amenajare drumuri, platforme, parcaje, spații verzi, drumuri acces, împrejmuire și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Mureș, loc. Târnăveni, str. Armatei, nr. 82, titular S.C. GECSAT S.A..

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Mureș poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul privind impactul asupra mediului poate fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele orele 9-15 și marți-vineri între orele 9-12 și la sediul SC GECSAT SA din loc. Târnăveni, str. Armatei, nr. 82, în zilele de luni-vineri între orele 9-14.

Documentul menționat este disponibil și pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș http://apmms.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Primăria Târnăveni, Piaţa Primăriei, nr. 7, în data de 06.09.2022, începând cu orele 16.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentul menționat la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, pe e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro sau pe fax la nr. 0256314985, până la data de 06.09.2022.