Back

ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ privind solicitarea de revizuirea a autorizaţiei integrate de mediu nr. MS 1 din 12.02.2015 emisă pentru "Fabrica de bere", din loc. Ungheni, str. Principală, nr. 1/A - operator SC HEINEKEN ROMÂNIA SA București - Punct de lucru Ungheni - Şedinţa de dezbatere publică / consultarea publicului se va realiza electronic.

21.01.2022 - Anunţ pentru dezbatere publică privind solicitarea de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu nr. MS 1 din 12.02.2015

A.P.M. Mureş aduce la cunoştinţa publicului interesat şedinţa de dezbatere publică privind solicitarea de actualizare a autorizaţiei integrate de mediu, pentru Fabrica de bere, din loc. Ungheni, str. principală, nr. 1/A, operator SC HEINEKEN ROMÂNIA SA. Activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.4 b (ii) “Tratarea şi prelucrarea, cu excepţia ambalării exclusive, a următoarelor materii prime, care au fost, în prealabil, prelucrate sau nu, în vederea fabricării de produse alimentare sau a hranei pentru animale, din numai materii prime de origine vegetală, cu o capacitate de producţie de peste 300 de tone de produse finite pe zi sau de 600 de tone pe zi în cazul în care instalaţia funcţionează pentru o perioadă de timp de cel mult 90 de zile consecutive pe an”.

Luând în considerare creșterea ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 înregistrată în ultima perioadă, dezbaterea publică / consultarea publicului se va realiza în format electronic.

Informații privind potențialul impact asupra mediului a activității pentru care se solicită actualizarea autorizației integrate  de mediu pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș  http://apmms.anpm.ro.

Sugestii / observații pot fi transmise prin poștă (la adresa: Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, str. Podeni, nr. 10, mun. Târgu Mureș, județul Mureș) sau electronic la adresa de e-mail: office@apmms.anpm.ro, ori pe fax la numărul: 0265314985, până la data de 01.02.2022.