Back

Anunţ şedinţă dezbatere publică privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu, pentru Fabrica de zahăr Luduş pe amplasamentul din Loc. Luduş, Str. Fabricii, Nr. 3, Jud. Mureş, titular S.C. TEREOS ROMÂNIA S.A. - în data de 19 octombrie 2016, orele 16:00

A.P.M. MUREŞ, aduce la cunoştinţa publicului interesat, organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizaţiei integrate de mediu, pentru “Fabrica de zahăr Luduş”, pe amplasamentul din localitatea Luduş, str. Fabricii nr. 3, jud. Mureş, titular S.C.TEREOS ROMANIA S.A. Activităţile se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.4.b(ii) : tratarea și prelucrarea de materii prime de origine vegetală, cu o producție de peste 300 tone pe produse finite pe zi sau de 600 tone pe zi în cazul în care instalația funcționează pentru o perioadă de timp de cel mult 90 zile consecutive pe an.

Şedinţa de dezbatere publică va avea loc la sediul „Casa de Cultură Luduş” din Luduş  în data de 19 octombrie 2016 ora 1600. Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului a activităţilor de pe amplasament pot fi consultate pe site-ul A.P.M. Mureş http://apmms.anpm.ro/ ( secţiunea reglementări, domeniul Autorizaţia integrată de mediu, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tîrgu-Mureş, str. Podeni, nr. 10 şi la sediul S.C.TEREOS ROMANIA S.A. din localitatea Luduş, str. Fabricii nr. 3. Observaţiile, sugestiile şi propunerile publicului formulate în scris se primesc în zilele de luni între orele 9-15 şi marţi-vineri, între orele 9-12, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, loc. Tîrgu-Mureş, str. Podeni, nr. 10 şi pe adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, până la data dezbaterii publice.