Back

Anunt public: AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunţă finalizarea proiectului de plan şi a Raportului de mediu pentru "PLANUL URBANISTIC GENERAL COMUNA OSICA DE JOS", precum şi desfăşurarea şedinţei de DEZBATERE PUBLICĂ în data de 03.12.2018, ora 11, la sediul Primăriei din comuna Osica de Jos, str.Dealul Mic, nr.2, judeţul Olt - Sala de ședințe.

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunţă finalizarea proiectului de plan şi a Raportului de mediu pentru "PLANUL URBANISTIC GENERAL COMUNA OSICA DE JOS", precum şi desfăşurarea şedinţei de DEZBATERE PUBLICĂ în data de 03.12.2018, ora 1100 , la sediul Primăriei din comuna Osica de Jos, str.Dealul Mic, nr.2, judeţul Olt - Sala de ședințe.

Dezbaterea publică este deschisă publicului şi autorităţilor interesante de implementarea planului.

Proiectul de plan şi Raportul de mediu pot fi  consultate la sediul APM Olt, Slatina, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt şi la sediul Primăriei din comuna Osica de Jos, str.Dealul Mic, nr.2, judeţul Olt, de luni - vineri între orele 800 -1400,  precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Comentariile şi propunerile publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul APM Olt, fax: 0249-423670, e-mail: office@apmot.anpm.ro şi la sediul  Primăriei din comuna Osica de Jos, e-mail: primariaosicadejos@yahoo.com până la data de 02.12.2018.

Autorităţile participante sunt: A.P.M. Olt, Garda de Mediu-Comisariatul Judeţean Olt, Direcţia de Sănătate Publică Olt, Instituţia Prefectului, Sistemul de Gospodărire Apelor, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural Naţional, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, Direcţia Regională în Construcţii Sud-Vest Oltenia, Direcţia de Drumuri și Poduri Craiova.

Data afişării anunţului la sediul APM OLT si pe site 12.10.2018