Back

Anunt public: AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunţă finalizarea proiectului de plan şi a Raportului de mediu pentru "PLANUL URBANISTIC GENERAL DOBROTEASA", precum şi desfăşurarea şedinţei de DEZBATERE PUBLICĂ în data de 10.01.2019, ora 12, la sediul Primăriei din comuna Dobroteasa.

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunţă finalizarea proiectului de plan şi a Raportului de mediu pentru "PLANUL URBANISTIC GENERAL DOBROTEASA", precum şi desfăşurarea şedinţei de DEZBATERE PUBLICĂ în data de 10.01.2019, ora 1200 la sediul Primăriei din comuna Dobroteasa.

Dezbaterea publică este deschisă publicului şi autorităţilor interesante de implementarea planului.

Proiectul de plan şi Raportul de mediu pot fi consultate la sediul APM Olt, Slatina, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt şi la sediul Primăriei din comuna Dobroteasa, judeţul Olt, de luni-vineri între orele 800 -1400,  precum şi la următoarele adrese de internet http://apmot.anpm.ro

Comentariile şi propunerile publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul APM Olt, fax: 0249-423670, e-mail: office@apmot.anpm.ro şi la sediul  Primăriei din comuna Dobroteasa, fax:0249/463835, e-mail: contact@primariadobroteasa.ro  până la data de 10.01.2019.

Autorităţile participante sunt: A.P.M. Olt, Garda de Mediu - Comisariatul Judeţean Olt, Direcţia de Sănătate Publică Olt, Instituţia Prefectului, Sistemul de Gospodărire Apelor, Direcţia pentru Cultură şi Patrimoniu Cultural Naţional,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, Direcţia Regională în Construcţii Sud-Vest Oltenia, Direcţia de Drumuri și Poduri Craiova, Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Slatina.

 

Data afişării anunţului la sediul şi pe site-ul A.P.M. Olt 22.11.2018