Back

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”EFICINTIZAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII A SC VIMETCO EXTRUSION SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE UTILAJE PERFORNMANTE (PRESA DE EXTRUZIUNE, CUPTOR DE BARE CU SISTEM DE DEBITARE SI CUPTOR MATRITE)” propus a fi amplasat în Slatina, str. Milcov, nr.1, jud.Olt - titular: S.C VIMETCO EXTRUSION S.R.L

Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ″EFICINTIZAREA ACTIVITATII SI CRESTEREA COMPETITIVITATII A SC VIMETCO EXTRUSION SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE UTILAJE PERFORNMANTE (PRESA DE EXTRUZIUNE, CUPTOR DE BARE CU SISTEM DE DEBITARE SI CUPTOR MATRITE)propus a fi amplasat în  Slatina, str. Milcov, nr.1, jud.Olt.

titular: S.C VIMETCO EXTRUSION  S.R.L

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt şi la sediul S.C VIMETCO EXTRUSION  SRL  Slatina, str. Milcov, nr. 1, judetul Olt în zilele de luni - vineri, între orele 8-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

Data afişării anunţului 29.11.2013