Back

Anunt public privind dezbatere publica din data de 31.08.2023, la sediul primariei din orasul Corabia, judetul Olt, pentru proiectul: "RAMPA PENTRU LANSAREA LA APA A AMBARCATIUNILOR SI DRUM ACCES", propus a fi amplasat în Corabia, T104, P2/1/19/1/2, județul Olt

Anunt public privind dezbaterea publica

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata pentru proiectul "RAMPA PENTRU LANSAREA LA APA A AMBARCATIUNILOR SI DRUM ACCES", propus a fi amplasat în Corabia, T104, P2/1/19/1/2, județul Olt.

Tipul deciziei posibile luate de  Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind evaluarea impactului si studiul de evaluare adecvata pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt din Slatina, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţ Olt si la Sediul Primariei Corabia, județul Olt, in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1400 .

Documentele mentionate sunt  disponibile si la urmatoarea adresa de internet.http://apmot.anpm.ro;

Dezbaterea publica a raportului  privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata va avea loc la sediul primariei din orasul Corabia, judetul Olt, in data de 31.08.2023, incepand cu orele 1100.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Olt, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt pana la data dezbaterilor publice.

Data afisarii anuntului pe site 28.07.2023