Back

Anunt public privind dezbaterea publica: AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul ÎNDEPARTAREA MATERIALULUI ALUVIONAR PENTRU ASIGURAREA SCURGERII OPTIME ÎN ALBIE(EXTRAGEREA PIETRISULUI SI NISIPULUI), propus a fi amplasat în comuna Giuvaraști, jud.Olt. Titular: S.C. LEOKAP EDYTRANS S.R.L. Dezbaterea publica va avea loc în sala de sedinte a Primariei Giuvarasti, judetul Olt, in data de 16.11.2020

   Anunt public privind dezbaterea publica

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI OLT anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul ÎNDEPARTAREA MATERIALULUI ALUVIONAR PENTRU ASIGURAREA SCURGERII OPTIME ÎN ALBIE(EXTRAGEREA PIETRISULUI SI NISIPULUI), propus a fi amplasat în comuna Giuvaraști, jud.Olt.

Titular: S.C. LEOKAP EDYTRANS S.R.L.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele şi studiile, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str.I.Morosanu, nr.3, jud.Olt şi la sediul S.C. LEOKAP EDYTRANS S.R.L. din comuna Gârcov, sat Gârcov, str.Primariei, nr.9, camera 2, jud.Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 800-1400.

Documentul mentionat este disponibil si la urmatoarea adresa de internet: http://apmot.anpm.ro.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în sala de sedinte a Primariei Giuvarasti, judetul Olt, in data de 16.11.2020, începând cu orele 1100.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Olt, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, pana la data de 15.11.2020.

 

Data afisarii anuntului pe site 14.10.2020