Back

Anunt public privind dezbaterea publica pentru proiectul „AMENAJARE SISTEM FLOTANT PANOURI FOTOVOLTAICE – PROIECT PILOT NUFARUL”, propus a fi amplasat în comuna Osica de Sus, jud.Olt. Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata va avea loc la sediul Primariei Osica de Sus judetul Olt, in data de 30.01.2024

   Anunt public privind dezbaterea publica

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata pentru proiectul „AMENAJARE SISTEM FLOTANT PANOURI FOTOVOLTAICE – PROIECT PILOT NUFARUL”, propus a fi amplasat în comuna Osica de Sus, jud.Olt.

Tipul deciziei posibile luate de  Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt  poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind evaluarea impactului si studiul de evaluare adecvata pot fi consultate la sediul Agentiei  pentru Protectia Mediului Olt din Slatina, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt si la SPEEH HIDROELECTRICA SA- SUCURSALA HIDROCENTRALE RM.VALCEA din Municipiul Rm.Valcea, str.Decebal, nr.11, jud.Valcea in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1400 .

Documentele mentionate sunt  disponibile si la urmatoarea adresa de internet.http://apmot.anpm.ro;

Dezbaterea publica a raportului  privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvata va avea loc la sediul Primariei Osica de Sus judetul Olt, in data de 30.01.2024, incepand cu orele12 00.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Olt, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt pana la data dezbateri publice.

Data afisarii anuntului pe site 20.12.2023