Back

Anunt public privind dezbaterea publica pentru proiectul „IMPLEMENTAREA DE CATRE ALRO SA DE INVESTITII IN RECICLARE SPECIFICE DEZVOLTARII DURABILE SI REDUCERII CONSUMULUI DE RESURSE PRIN P.N.R.R”, propus a fi amplasat în Slatina, jud.Olt. Dezbaterea publica va avea loc la Clubul elevilor de la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina, in data de 14.12.2023

   Anunt public privind dezbaterea publica

AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului  pentru proiectul „IMPLEMENTAREA DE CATRE ALRO SA DE INVESTITII IN RECICLARE SPECIFICE DEZVOLTARII DURABILE SI REDUCERII  CONSUMULUI DE RESURSE PRIN P.N.R.R”, propus a fi amplasat în Slatina, str.Pitesti, nr.116, jud.Olt.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul privind evaluarea impactului  poate fi consultat la sediul Agentiei  pentru Protectia Mediului Olt din Slatina, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt si la ALRO SA din  Slatina, str.Pitesti, nr.116, jud Olt, in zilele de luni-vineri, intre orele 800-1400 .

Documentele mentionate sunt  disponibile si la urmatoarea adresa de internet.http://apmot.anpm.ro;

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la Clubul elevilor de la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina, in data de 14.12.2023, incepand cu orele11 00.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Olt, str.Ion Moroşanu, nr.3, judeţul Olt pana la data dezbateri publice.

Data afisarii anuntului pe site 10.11.2023