Back

CASA VERDE CLASIC - PERSOANE FIZICE- Lista solicitanților - persoane fizice respinse

CASA VERDE CLASIC  - PERSOANE  FIZICE

Lista solicitanților - persoane fizice respinse în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, sesiunea 10 octombrie – 24 octombrie 2016, în şedinţa Comitetului Director al AFM din 26.04.2017, publicată la data de 28 aprilie 2017

Lista solicitanților - persoane fizice respinse din județul Satu Mare click aici

Lista solicitanților - persoane fizice aprobate din județul Satu Mare click aici

Pentru informaţii suplimentare accesaţi pagina:

http://www.afm.ro/casa_verde-pf.php

 

Solicitanţii respinşi pot contesta Decizia Comitetului Director. Contestaţiile se depun în conformitate cu prevederile art. 19 alin. (1) din Ghidul de Finanţare, în termen de 10 zile lucrătoare, până în 15.05.2017 inclusiv şi pot fi transmise prin orice modalitate care asigură confirmarea recepţionării acestora în interiorul perioadei de contestaţii, iar în cazul în care sunt transmise pe e-mail, adresa este ionela.ivan@afm.ro. Precizăm că nu se vor lua în considerare completările sau înlocuirea documentelor componente ale dosarului depus iniţial, cu documente depuse ulterior. 

Precizăm că în Comitetul Director din 26.04.2017 au fost înaintate spre respingere dosarele analizate până la această dată, respective  primele 50 de dosare din judeţele Alba, în ordine alfabetică până la Satu Mare inclusiv. 
Analiza dosarelor va continua, respectându-se acelaşi algoritm, ordinea numărului de înregistrare şi ordinea alfabetică a judeţelor.